Az Equip-Test Kft. fejlesztése

Mechanikus adapter fejlesztése NYÁK (nyomtatott áramkör) lapok teszteléséhez

Kedvezményezett neve: Equip-Test Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Mechanikus adapter fejlesztése NYÁK (nyomtatott áramkör) lapok teszteléséhez

Támogatás összege: 197.764.388 Ft

Támogatás mértéke: 42,72%

Projekt azonosító száma: 2018-1.1.2-KFI-2018-00003

Projekt befejezés dátuma: 2021.12.31.

A Projekt tartalmának bemutatása: Az elektronikai fejlesztő- és gyártó cégek a gyártási folyamatukban szükségszerűen az előállított elektronikai eszközök tesztelését is el kell hogy végezzék. A projekt célja a nyomtatott áramkör (NYÁK) lapok teszteléséhez alkalmas berendezések (teszt adapterek) továbbfejlesztése, melyekkel az eddig drágábban elvégzett feladatokat a cégek olcsóbban és rugalmasabban tudják végezni.

A projekt során kidolgozandó új adaptermechanika a fejlesztésnek köszönhetően sokkal nagyobb erők kezelésére nyújt lehetőséget. Ezzel lehetővé teszi 50%-kal több mérőtű befogadását annak érdekében, hogy nagyobb tesztpont számmal rendelkező NYÁK-lapok tesztelését is meg tudja oldani. Így a projektcél tulajdonképp az elektronikában régóta zajló méretcsökkentést is szolgálja.

A fejlesztés felvevő piaca globálisan nézve az autóipari elektronikát, elektromos autó részegységeket, valamint a kommunikációs és orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalatok. A felvevő piacra jellemző, hogy komplex termékeket állítanak elő. Általában elmondható, hogy az 1.500 mérési ponttal rendelkező NYÁK termékek nagy hozzáadott értéket képviselnek, magas az áruk. (Ilyen NYÁK termékeket többek közt az autóiparban, és az orvostechnikában és a telekommunikációban használnak.) Ezért különösen fontos ezek gyártásakor a termékek hibátlan minősége, melynek elérését projektünk eredményével támogatjuk.

A fejlesztésről bővebb információt a www.equip-test.com oldalon olvashatnak.

Kapcsolat: Equip-Test Kft.

Cím: 2220 Vecsés, Vágóhíd utca 19.

Telefon/fax: + 36-29/550-940

E-mail: info@equip-test.com